torsdag 15. september 2011

I dag pakker jeg kofferten

Idag pakker jeg kofferten, for i morgen reiser jeg hjem. Jeg har hatt to fine dager på Tynset ungdomsskole nå. På onsdag møtte jeg  de tre 8. klassene og idag var det de tre 10. klassene. I morgen skal jeg møte tre 9. klasser. Det har vært helt topp å være på jobb her, jeg har møtt så mange flotte mennesker ( elever og lærere) og har blitt så godt mottatt at det har vært gøy hver eneste dag. Ok, skal vel innrømme at jeg kjenner meg litt sliten, men det er et godt tegn på at en har gitt av seg selv, tenker jeg. Og når jeg kommer til dagens tredje økt så merker jeg jo at jeg har hatt to økter allerede, - og ofte arter det seg slik; Forfatteren blir en smule mer propell, mens hun på samme tid stopper opp iblant med et noe spørrende blikk :-) Jeg blir nemlig stående og tenke; -Har jeg sagt det her og ? Eller var det i forrige time,  -eller?  Så da er det bare å spørre da, har jeg forresten sagt at...
Det er greit å være sliten når en er sliten med et smil om munnen, for så heldig er jeg takket være gode møter med flotte mennesker. Takk til alle dere jeg har møtt på turneen i Hedmark, og ser jeg frem til en liten tur til i november. Men nå, - idag pakker jeg kofferten.

Ps, nevnte verdens største spark, - fant den på torget rett ved kommune/ kulturhuset, hvor elgene står på taket. Her er den.   

1 kommentar:

  1. Jeg er helt sikker på at du gjorde jobben glimrende! Har fulgt deg litt i tankene disse dagene, skjønner du! Og...så er jeg så heldig at jeg får treffe deg på tirsdag!! For da kommer du til "min skole" og mine elever!
    Nyt helgen og pust litt ut nå, Liz Bente! Gleder meg til å treffe deg igjen, du flinke, flinke du!
    God klem til deg!

    SvarSlett