tirsdag 13. september 2011

En god dag på jobb.

Dag 2 og jeg skal til Kvikne. Turen til Kvikne tar en ca 40 minutter med bil fra Tynset. Jeg kjører over fjellet, 733 moh, sto det på et skilt der oppe. Høsten har satt sitt preg på landskapet, det er vakkert! Jeg passerer også skilter hvor det står at jeg skal passe meg for både sauer og kuer i veien, men nei da, - alle jeg ser er bak gjerder, så ei ku eller en sau i veien fikk jeg ikke med meg idag. Vel fremme blir jeg tatt i mot av to av guttene på ungdomstrinnet ( elevarrangører) som viser meg til klasserommet hvor jeg skal være. Skolen er ny, lys og trivelig, trivelig er elevarrangørene også.
De har tydeligvis fått beskjed om at denne forfatteren fungerer best om hun får kaffe med melk, for det står allerede klart! Superservice, - spør du meg.
På ungdomstrinnet er det litt over 20 elever og på hele skolen er det i underkant av 100 elever.  Jeg storkoser meg sammen med elevene og to av lærerene deres. Går derfra med en følelse av at jeg kanskje har klart å inspirere og dele noe av det jeg selv brenner for, - og kan en dag på jobb bli bedre enn det? Neppe! Takk til alle dere på Kvikne. Og nå... Nå skal jeg løpe over veien og spise,  for uten mat og drikke fungerer denne forfatteren ikke, -så det så.

1 kommentar:

  1. Hei Liz Bente! Tusen takk for en lærrik og morsom time! Det var kjempe trivlig og inspirierende å ha deg på besøk! :) Har fått flere komentarer på at elevene syntes at det var inspirerende til videre skriving!

    Hilsen John Kasper (elevarrangør på Kvikne!)

    SvarSlett