mandag 28. januar 2013

Jeg gleder meg!

Jeg skal tilbake til Oslo igjen!
Etter en fantastisk flott turne i ungdomskolene i Oslo før jul, skal jeg nå tilbake. Ikke i ungdomsskolen denne gangen. Jeg skal heller ikke ha forfatterbesøk, men skrivekurs. Jeg skal møte 2 grupper på  7. trinn på 2 forskjellige skoler, ikke bare en gang, men jeg skal være sammen med dem en gang i uka i 6 uker. Jeg er så spent på å møte dem alle sammen og jeg gleder meg til å se hva som skjer fra uke til uke. Det gir meg en mulighet til å fortelle dem hvordan jeg jobber, og vise dem litt av den veien jeg går fra ide til fortelling. Det er ikke rart jeg er spent, det er ikke rart jeg gleder meg!
I går satt jeg her ved pc- en på kontoret mitt for å forberede den første kursdagen, da jeg hørte noe utenfor.
Det var Rådrik.    ( Først gav jeg ham navnet Rådger, men...funket ikke helt, så ble navnbytte ganske kjapt) Han kom for å få en noe sein søndagslunsj. Høy, gulerøtter og brød, knallgodt for Rådrik!!
Jeg måtte bare hente frem kamera og ta noen bilder, er han ikke flott.

Han gikk her i våres og i sommer sammen med moren sin og tvillingene hun fødte den våren. Selv var han året da og ikke minstemann lenger, hang han stadig sammen med dem. Jeg vet at moren og tvillingene fortsatt befinner seg i nærheten her, men Rådrik er nå i ferd med å bli selvstendig. Måtte bare dele dette med dere, for selv om det ikke har noe med skrivekursene i Oslo!  Synes jeg er heldig som får bo i skogen og får oppleve naturen og dyrelivet på så nært hold. Og før jeg setter meg i bilen i morgen tidlig for å møte elevene på Stig skole for første gang, så får jeg sørge for at lunsjen er lagt ut til Rådrik :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar