fredag 22. juli 2011

En god start på dagen.

Hva var det? Det var en regndråpe, en regndråpe som falt på skuldra min:-) Så falt det en til og en til. Jeg åpnet øynene og    kikket ut gjennom myggnettingen, så regnet strømme ned der ute og trakk dyna opp til nesetippen. Jeg strakte meg etter mobilen og så at klokka var blitt 7.00. Ved enden av madrassen lå hunden min Lina og sov på teppet sitt. Jeg har sovet ute i natt og jeg sovnet idet natta våknet opp og begynte å røre på seg. Og så våknet jeg av en regndråpe, en regndråpe som falt på skuldra mi. Det ble en god start på dagen:-)  Nå fortsetter den med ei skriveøkt her ved pc-en. Fikk jobbet godt på papir igår. Satt ved Lågen med ei kanne kaffe og jobbet, strøk og rettet og filte og filte. Nå skal det skrives inn mens regnet strømmer ned utenfor vinduet.


onsdag 20. juli 2011

Kommer sola frem i dag?

Kan det være at sola kommer frem i dag? At den ikke vil som så mange ganger før, heller leke gjemsel med skyene? Da kan jeg ta med meg papir og blyant og henge opp hengekøya! Så kan jeg ligge der å kikke opp på himmelen og bjørka, mens jeg smaker på ord, forsøker å finne rytmen og flyten. Ikke så verst å kunne jobbe fra ei hengekøye, men i blant hadde det vært ok med en sjef som kikket meg litt over skuldra og spurte:-Nå hvordan går det? Får du unna saker og ting? Hmm...:-))) Men skal nok få unna saker og ting, komme noen sider videre og helst med sola som kikker meg over skuldra. Om ikke sola heller vil leke gjemsel med skyene? :-)

mandag 18. juli 2011

Sommerfulger i magen og regndråper på ruta.

Endelig har jeg fått lagt inn bilder og skrevet litt om bøkene mine. Har også fått lagt inn litt mer om meg selv, slik at kanskje denne bloggen kan være til nytte hvis jeg blir kontaktet av elever denne høsten også, for det hender ofte at de tar kontakt når de skal igang med div. oppgaver om bøker og forfattere og trenger info. Det har det ikke vært lett å finne noe særlig om på nettet til nå, så de fleste har måttet skrive epost eller ringe til meg.

Det regnet da jeg begynt å jobbe med denne bloggen, det regner i dag også. Men det er greit nok når en sitter med papir og blyant og forsøker å " pynte kaka". Jeg satte punktum for en fortelling for noen uker siden. Nå sitter jeg å jobber med teksten, med flyt, formulering og rytme, flyt, formulering og rytme. Vil det komme til å fungere? Vil dette bli en bok, eller ender det bare som et dokument lagret på min pc?  Det finnes aldri noen garanti for slikt. Om en har fått utgitt 9 bøker, så er det hva jeg har skrevet denne gangen som skal vurderes, som godt nok eller ikke. Sommerfulger i magen og regndråper på ruta:-)

søndag 17. juli 2011

Regnvær, det regnet i dag også. Og noe skal en finne på om en ikke får sving på skrivinga, så... Hvorfor ikke lage seg en blogg? Som tenkt, så gjort. Nå ja, i allefall påbegynt. Så kanskje greit med en regnværsdag likevel? :-)